KONTAKT

© 2023 BY inovent AS

FOLLOW

Instagram

 

Twitter

 

Facebook

Inovent AS
Møllestykket 21
5360 Kolltveit

Tlf.: 966 27 898
E-post: kontakt@inovent.no

DESIGN & REKLAME

LA OSS HJELPE DEG MED PROFILERING!

Vi hjelper deg med alt fra design til ferdig produksjon av rollups og messesystemer. Vi leverer raskere enn de fleste da vi har egen produksjon i våre lokaler, og selvfølgelig uten å komprimere kvaliteten.
Hver gang du er ute å kjører, så ser du alltid en forbipassernede bil som er dekorert med logoer, tekster eller design.

En bil med reklame er en gratis reklame visning som skaper stor synlighet.

Skilt er ofte noe man ikke tenker så mye over, men du ser de overalt. De mest synlige er kanskje skilt som henger rundt en fotballbane eller andre idrettsarenaer. 
Rollup & messesystemer

Bilreklame & dekor
 
Skilt & Profil
 
Logo - Profil
Vi hjelper deg å forme hele den grafiske profilen din, slik at du kan fortsette å konsentrere deg om det du er god på. Kontakt oss for uformell prat, så ser vi å finne løsning for ditt firma
BANNERE
PVC-banner i storformat er en rimelig og kostnadseffektiv løsning for å trykke budskap med svært god fargemetning og skarphet. Mulighet å trykke i store størrelser gir budskapet ditt ekstra god synlighet på lang avstand.
PROFIL KLÆR
Profilklær, eller klær med trykk, hører til den viktigste gruppen av profilprodukter. Her samles alt fra t-skjorter og jakker til capser og forklær.
KLISTERMERKER
Foliedekor og klistremerker finnes i mange varianter og kan brukes både til lands og til vanns, innendørs og utendørs. 
Vi folieskjærer logoer, tekst og annen dekor. Vi printer også direkte på folien, noe som kan gi mange forskjellige og spennende uttrykk. 
GIVEAWAYS
Hvor mange ganger har du ikke fått reklameartikler som aldri brukes, men heller havner rett i skuffen og blir glemt. Vi anser at firmagaver handler om nyttige produkter som mottakeren setter pris på, og er merkede med giverens budskap.

Vi leverer skilt, dekor og design i de aller fleste former og med de aller fleste typer folie – det være seg for; interiør- og eksteriørfasader, foliedekor til båter og kjøretøy, og de fleste typer merking både til lands og til vanns. 

 
Motiv i mørket